Στον εισαγγελέα Έδεσσας οδηγείται σήμερα ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ για τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονης κοπέλα στην Έδεσσα, αφού εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.
Μετά από μήνυση της μητέρας της ανήλικης σε βάρος του, η αστυνομία αναζητούσε το φερόμενο δράστη που, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα GrTimes, εντοπίστηκε σε χωριό της Αλμωπίας.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, που παραμένει σε άσχημη κατάσταση, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι, έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.
«Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του», ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
«Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της».
