Ηθελε, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο το έδειξε πολύ έντονα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις και να σκοράρει. Ο Αρης έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία (δεν έχει σκοράρει ακόμη μέσα στο 2022), στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην πόλη της Φθιώτιδας.
Οι «κιτρινόμαυροι μπήκαν με ορμή στο πρώτο μέρος, είχαν διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών, με κορυφαία φάση τον συνδυασμό Σούντγκρεν – Γκάμα που έφερε μία εντυπωσιακή επέμβαση από τον Σαράνοβ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο χαμηλού ρυθμού, μάλιστα ο Αρης βρέθηκε να κάνει αλλαγή τερματοφύλακα λόγω τραυματισμού και λίγο αργότερα έβγαλε πρόβλημα και ο Ντένις. Πάντως, στο φινάλε του ματς, ο Λόπεθ παραλίγο να δώσει τη νίκη, αλλά ο Σαράνοβ είπε και πάλι «όχι» και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με 16-1 τελικές.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στο φινάλε του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου, προφανώς έχοντας τον κανονισμό τού εκτός έδρας γκολ στο μυαλό του, χαρακτήρισε τους «κιτρινόμαυρους» φαβορί στη ρεβάνς.
● Ο Νιγηριανός Τζον Ιμπε πήγε για δεύτερη φορά στη FIFA και δικαιώθηκε, καθώς η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας τού επιδίκασε 250.000 ευρώ από οφειλή της περιόδου Ηλιάδη. Ο Αρης θα προσφύγει στο CAS.
Αρης (Ακ. Μάντζιος): Κουέστα (60΄ Ντένις), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο (60΄ Εντιαγέ), Γκάμα (60΄ Γκαρσία), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (74΄ Ιτούρμπε), Μάνος (74΄ Λόπεθ).
Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Σαράνοβ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (94΄ Αντέτζο), Καραμάνος (71΄ Μπαγκουρά), Ρόμανιτς, Ταϊρόν (64΄ Τζανδάρης), Αραμπούλι.
Σκόρερ: –
Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών).
Κίτρινη: 81΄ Σούντγκρεν – 65΄ Γκόλεμιτς, 78΄ Μπεχαράνο, 85΄ Νούνιες, 98΄ Σαράνοβ.
Κόκκινη: –
