«Αν ασκούσα εγώ τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή», είπε ο εισαγγελέας του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στον τράπερ Thug Slime που με ακόμη τρία άτομα εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό, με έναν τραυματία. Τα αδικήματα που, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν είναι της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Η χθεσινή δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο άνθρωπος που τραυματίστηκε με μαχαίρι, και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όμως ο διάλογος του τράπερ με τον εισαγγελέα (πριν δοθεί η αναβολή) είναι ενδεικτικός της δίκης που θα ακολουθήσει. Και αυτό επειδή ο εισαγγελέας δήλωσε πως αν βρισκόταν ο ίδιος σε υπηρεσία στην Ποινική Δίωξη, θα τους είχε αποδώσει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.
Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι, θα βγάζατε και εσείς; Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο, θα το κάνετε ξανά;
Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και έναν φίλο μου. Ημουν σε αδρεναλίνη, σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δεν θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος. Θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.
Εισαγγελέας: Εγώ, αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!
Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.
Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λέτε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.
