Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τουλάχιστον 11 άμαχοι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό από το συριακό στρατό στην επαρχία Ιντλίμπ και συγκεκριμένα σε κατοικημένη περιοχή στην πόλη Αρίχα, όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες και διασώστες, λίγο μετά το θάνατο 13 μελών των συριακών ενόπλων δυνάμεων από έκρηξη βομβών τοποθετημένων στην άκρη δρόμου στη Δαμασκό.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε πως οι νεκροί από το βομβαρδισμό της Αρίχα είναι οκτώ, από τους οποίους οι πέντε άμαχοι, ενώ υπάρχουν και 26 τραυματίες.

Ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε από προκεχωρημένα φυλάκια του συριακού στρατού με τις οβίδες να σφυροκοπούν κατοικημένες περιοχές της Αρίχα.

Λίγο νωρίτερα

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν από έκρηξη, που κατέστρεψε ένα λεωφορείο του συριακού στρατού στο κέντρο της Δαμασκού, μετέδωσε σήμερα η συριακή κρατική τηλεόραση.

Τα πλάνα έδειξαν απανθρακωμένο το όχημα στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου οι άνθρωποι κατευθύνονταν προς τη δουλειά και το σχολείο, σε ώρα αιχμής.

Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση και έκρηξη λεωφορείου στη Συρία

Δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στη γέφυρα Χαφέζ αλ-Άσαντ, μετέδωσε η τηλεόραση, προσθέτοντας πως ένας τρίτος μηχανισμός εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του στρατού.