Δεύτερη προσπάθεια του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
H πρώτη αίτηση του καταδικασθέντος σε κάθειρξη επτά ετών, ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τότε ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι ο πρώην βουλευτής έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, δε συμμετέχει σε κάποιον πολιτικό φορέα και ασχολείται μόνο με τη δουλειά του.
Ο Παν. Ηλιόπουλος αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή μία μέρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ιωάννη Λαγού και στη συνέχεια τον ακολούθησε στην ΕΛΑΣΥΝ. Η σύζυγός του είναι διαπιστευμένη βοηθός του Ι. Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο.
Μέχρι στιγμής αναστολή έκτισης της ποινής έχει δοθεί στους Γιώργο Τσακανίκα και Νίκο Παπαβασιλείου.
