Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένα μικρό παιδί σκοτώθηκε και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, σε μεγάλη έκρηξη που είχε επίσης ως αποτέλεσμα να καταστραφούν δύο σπίτια στο Χέισαμ στο Λάνκασιρ αργά τη νύχτα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους. «Επιχειρούμε στο σημείο μιας έκρηξης, πιθανόν από διαρροή αερίου (…), η οποία προκάλεσε την κατάρρευση δύο σπιτιών, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ένα τρίτο», ανέφερε η αστυνομία του Λάνκασιρ.

«Δυστυχώς, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ένα παιδί έχει χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί», γνωστοποίησε ύστερα στο Twitter.

«Η σύζυγός μου κι εγώ πιστεύαμε ότι επρόκειτο για σεισμό, ο οποίος μας ξύπνησε. Όλο το σπίτι ταρακουνήθηκε», δήλωσε στο πρακτορείο Press Association ο Νταν Νόουλς, που μένει λίγους δρόμους παρακάτω από τον τόπο της καταστροφής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία γίνεται έρευνα στο σημείο συνεχίζεται.