ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η ΑΕΛ τα δίνει όλα στην τελική ευθεία της σεζόν και σίγουρα είναι βελτιωμένη, όμως προς το παρόν στα πιο κρίσιμα ραντεβού εμφανίζεται ασυνεπής. Οπως στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία στο τέλος της κανονικής περιόδου που έχασε, έτσι και το βράδυ του Σαββάτου στο «Αλκαζάρ», στο «ντέρμπι επιβίωσης» με τον Παναιτωλικό, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν το πάνω χέρι για τη συνέχεια. Το 1-1 κρατάει την ομάδα του Δέλλα έναν πόντο πιο πάνω από την ομάδα του Φέστα που παραμένει τελευταία.

Παρά την πίεση και το γεγονός πως δεν είχαμε αντιμέτωπες και τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, το ματς ήταν πραγματικά θεαματικό. Και από πλευράς ρυθμού και από πλευράς φάσεων, χωρίς να λείπει… η γαρνιτούρα της έντασης. Η ΑΕΛ είχε τις περισσότερες φάσεις, αλλά και ο Παναιτωλικός είχε τόσες όσες χρειαζόταν για να κάνει μεγαλύτερη ζημιά ακόμη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν από το 9’, αφού ο Κνετ «ψώνισε» τον Πινακά και απέκρουσε στην εκτέλεση του πέναλτι από τον νεαρό φορ και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε το γεγονός πως προηγήθηκαν σε κομβικό σημείο, ακριβώς πριν από την ανάπαυλα, με τον Ντουρμισάι. Ο Βέργος, που ήταν συνεχής πηγή κινδύνων για την άμυνα της Λάρισας, ισοφάρισε νωρίς στο β’ και παρά τις πολλές φάσεις, δεν άλλαξε κάτι ώς το τέλος.

ΑΕΛ (Τ. Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Χουσίνο (46’ Ηλιάδης), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (84’ Τσόσιτς), Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (87’ Γκράουρ), Ακούνια, Πινακάς (67’ Μουκάντζο), Ντουρμισάι (84’ Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κνετ, Τσιγγάρας (79’ Μεντίνα), Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Εντινγκά (85’ Μανθάτης), Ταχάρ, Μεντόσα (85’ Ντάλσιο), Αριγίμπι (73’ Μαλής), Ντίας, Βέργος.

Σκόρερ: 44’ Ντουρμισάι – 50’ Βέργος.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνα).

Κίτρινη: 36’ Ντουρμισάι, 48’ Γιακιμόφσκι, 90’+3’ Στίφλερ – 36’ Τσότσαλιτς, 60’ Περέιρα, 74’ Μαλής.

Κόκκινη: –