Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Μικρή άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών.

Ειδικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 26, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις θα επικρατήσουν στο Ιόνιο. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων 6-7 μποφόρ θα πνέουν στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr