Θρίλερ στο γήπεδο της Τρίπολης, με τον γηπεδούχο Αστέρα να έρχεται ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Super League.
Οι «πράσινοι» ήταν μια ανάσα από το τρίποντο, καθώς μέχρι το 84ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, καθώς ο Μακέντα είχε πετύχει δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά (58’-59’). Ωστόσο ο Αστέρας κατάφερε με τρομερή αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε να μειώσει στο 84’ με τον Λουίς Φερνάντεθ και να «αρπάξει» το βαθμό στο 90+7’ με το σουτ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου.
Ο Παναθηναϊκός μένει με την πικρία, ωστόσο επέτρεψε στους γηπεδούχους να παίξουν στο μισό γήπεδο στα τελευταία λεπτά, δίνοντας το δικαίωμα να διεκδικήσουν έναν (ανέλπιστό μέχρι το 84ο λεπτό) βαθμό.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (72’ Άλβαρες), Βαλιέντε, Μπελόκ (72’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (63’ Λέο Τιλίκα), Ριέρα (85’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63’ Αλί Μπαμπά), Λουίς Φερνάντεθ.
Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα (81’ Ιωαννίδης).
