Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνέχεια των διώξεων σε υγειονομικούς. Μετά τους συνδικαλιστές του νοσηλευτικού προσωπικού στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα, τους γιατρούς στο Ρέθυμνο, τον Άγιο Σάββα, την πρόεδρο της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών, της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, σειρά πήρε σήμερα συνδικαλιστής του νοσοκομείου Κιλκίς. 

Ανακοινώσεις για το θέμα εξέδωσαν το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Κιλκίς και η ΑΔΕΔΥ. 

Σήμερα το απόγευμα κατέθεσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών της πόλης, Δάφνη Κατσίμπα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει ξεκινήσει εις βάρος της, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχετικά με την αξιόποινη πράξη της «διέγερσης και της ανυπακοής»!!!

Καταγγελία κατά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την πειθαρχική και συνδικαλιστική δίωξη Υπαλλήλου του Νοσοκομείου έκανε και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ.) αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με επιστολή του στον υπουργό Υγείας.            

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη στήριξή της στο Γ. Γραμματέα του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς και Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, Καλεμκερίδη Αχιλλέα, απέναντι στις διώξεις που υφίσταται, επειδή κατήγγειλε τις ελλείψεις και αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου εργάζεται.

Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς να αποσύρει ΑΜΕΣΑ τη δίωξη και να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Δηλώνουμε δε, ότι θα στηρίξουμε τον συνάδελφο με κάθε τρόπο. Το κυβερνητικό δόγμα πως «όποιος δε συμμορφώνεται θα εξοντώνεται» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ».