Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας με ποτά και αγκαλιές, χωρίς φυσικά μάσκες, μέσα στη ΓΑΔΑ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και να εξεταστεί αν και από ποιους έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Παράλληλα έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «πάρτι» έγινε στη Γραμματεία της Άμεσης Δράσης, πριν από τέσσερις ημέρες.

Είναι άγνωστο τι γιόρταζαν, αλλά στη φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια αποσύρθηκε, φαίνονται μπουκάλια από ουίσκι, βότκες, εδέσματα και γλυκά.

Εισαγγελική παρέμβαση για πάρτι αστυνομικών στη ΓΑΔΑ

Από τους έξι εικονιζόμενους μόνο δύο έχουν μάσκα, και αυτή κάτω από το πηγούνι τους.

Το θέμα προκάλεσε ενόχληση και στους συναδέλφους τους που βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο, αλλά και στη διοίκηση μια και μέχρι τώρα τα κρούσματα στην Άμεση Δράση έχουν ξεπεράσει τα 60 και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε καραντίνα δύο αξιωματικοί του κέντρου επιχειρήσεων.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-c9053j0x6su1-st