Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας με 3-0 στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου και μετέτρεψε τον αγώνα ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το γκολ των ερυθρολεύκων σημείωσαν οι Μπρούμα (20’), Βρουσάι (65’) και Σισέ (85’).

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, παρέταξε τους πρωταθλητές με πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Κρίστινσον ήταν κάτω από τα δοκάρια. Ο Χολέμπας αριστερά και ο Ανδρούτσος δεξιά, ενώ Παπαδόπουλος και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Πέπε ήταν στα χαφ, ο Μπρούμα αριστερά και ο Βρουσάι δεξιά, ενώ ο Σίλβα πίσω από τον Χασάν.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-c8o8lqv4iyap-st

Στις άλλες αναμετρήσεις

Στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά από σήμερα ο ΠΑΟΚ –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου–, καθώς συνέτριψε με 5-0 την ΑΕΛ, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Με ένα καθαρό σκορ (2-0) επικράτησαν τόσο ο Άρης όσο και Βόλος των αντιπάλων τους, στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.