ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γιάννης Ντεντόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν είναι ο μόνος παίκτης που κέρδισε την αναβάθμισή του και ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με αυξημένες αποδοχές. Ο 18χρονος γκολκίπερ, που έδειξε τα προσόντα του και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στο διάστημα του τραυματισμού του Ζοζέ Σα, είναι ένας από τους τουλάχιστον τρεις παίκτες που η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει βάλει στο πρόγραμμα να επιβραβεύσει για την εξαιρετική πρόοδο και παρουσία τους με την επιμήκυνση του συμβολαίου τους και την αύξηση των αποδοχών τους. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν επίσης o 25χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Ουσεϊνού Μπα και ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Πρόκειται για δύο παίκτες που αποκτήθηκαν χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με τη δουλειά τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά έχουν καταφέρει να γίνουν απαραίτητοι στον προπονητή τους. Αφού ο Πέδρο Μαρτίνς είδε κι έπαθε να βρει τον παρτενέρ του Σεμέδο, τελικά ο Μπα ήταν εκείνος που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και σε κάθε ματς γινόταν καλύτερος, σε σημείο να είναι αναντικατάστατος. Το πλεονέκτημά του είναι ότι καλύπτει τη θέση χωρίς να κάνει τα φτηνά λάθη των προκατόχων του.

Ο δε Ραντζέλοβιτς, με το ποδοσφαιρικό του ταμπεραμέντο, έχει αλλάξει παιχνίδια, έχει πετύχει κρίσιμα γκολ και έχει πείσει ότι είναι ένας παίκτης που μπορείς να ποντάρεις πάνω του, είτε ξεκινάει βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο για να αλλάξει τον ρυθμό.

Πάντως νέα μεταγραφή θεωρείται από τον Μαρτίνς και η δυναμική επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Σουντανί είχε ήδη αρχίσει να δείχνει πόσο ταιριάζει στο πνεύμα της ομάδας πριν τραυματιστεί και κυρίως ότι έχει την ικανότητα να αλλάζει ένα ματς με ατομικές προσπάθειες.