ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Δ.ΑΓΓ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με αναλυτική διάψευση απάντησε η πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου στην αναφορά του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη (ΑΝΤ1) ότι η χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα δημοτικά ΚΔΑΠ «διακόπηκε βίαια λόγω της ιδεοληψίας και του δογματισμού» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κ. Φωτίου επισημαίνει ότι η χορηγία, ύψους 4,5 εκατομμυρίων, σταμάτησε επί κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το 2014. Μιλά για ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες και επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν διπλασίασε τον αριθμό των κουπονιών και αύξησε γενναία τη χρηματοδότηση σε 279 εκατ. ευρώ. 

Αντιθέτως, φέτος η Ν.Δ. δεν διαθέτει τα απαιτούμενα 97 εκατ. ευρώ, αποκλείοντας 66.000 παιδιά από το πρόγραμμα και οδηγώντας τουλάχιστον τους μισούς εργαζομένους σε απόλυση.