Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την πρώτη τους δημόσια εκδήλωση διοργανώνουν τα μέλη της νεοϊδρυθείσας Κοινότητας ΛΟΑΤΚΙΑ+ Ατόμων Λέσβου και Υποστηρικτ(ρι)ών. Το όνομα της κοινότητας αΠΑΝΤ@.

Τα αΠΑΝΤ@ θα πραγματοποιήσουν κινηματογραφική προβολή του αμερικανικού ντοκιμαντέρ του 1990 «Paris is burning» («Το Παρίσι καίγεται») σε σενάριο και σκηνοθεσία της Τζένι Λίβιγξτον, κι αμέσως μετά, για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στο νησί της Λέσβου -εκτός, βέβαια, της μακράς και όμορφης ιστορίας της Σκάλας Ερεσού- θα ακολουθήσει χορός και ποτό, υπό τη συνθήκη, μιας πραγματικής και γνήσιας ελευθερίας και ασφάλειας, για όλες, όλους και όλ@.

Όλα αυτά θα συμβούν αύριο Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον πολυχώρο Open Space (Τυρταίου 4, κάθετη της Ερμού στο ύψος του Φαρμακείου «Μαυραγάνη»). Είμαστε όλες/οι προσκεκλημένες/οι!