Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη προσήλθε σήμερα και κατάθεσε ως μάρτυρας, ο πρώην υπουργός Εργασίας Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο οποίος ήταν μεταξύ των 10 πολιτικών προσώπων που αρχικά είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis, αλλά στην συνέχεια το σκέλος της δικογραφίας που τον αφορούσε, τοποθετήθηκε στο αρχείο.
Ο πρώην υπουργός στο παρελθόν, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, είχε κάνει λόγο για στοχοποίησή του από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως και για διασυρμό του χωρίς στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.
