Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Διαδηλώσεις για την Κλιματική Αλλαγή ζητώντας μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησαν μαθητές σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

Στο Ηράκλειο η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, με τους μαθητές να πραγματοποιούν πορεία στους κεντρικούς δρόμους, με πλακάτ και συνθήματα για την προστασία του πλανήτη.

Σκοπός της δράσης αυτής, ήταν η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γενικότερα των πολιτών για την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις αυτής στον πλανήτη.

Οι μαθητές της Κρήτης διαδήλωσαν για την Κλιματική Αλλαγή

Χανιά

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου πραγματοποίησε δράση με τη συμμετοχή μαθητών κι εκπαιδευτικών στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή 20 – 27 Σεπτεμβρίου 2019. 

Στόχοι είναι η ανάδειξη της ανθρώπινης συμβολής στην Κλιματική Αλλαγή, η αναζήτηση δράσεων αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής, η διαμόρφωση στάσεων και αξιών προστασίας της φύσης, η προώθηση της συνεργασίας και της εργασίας σε ομάδες, η καλλιέργεια της δημιουργικής και κριτικής σκέψης, η ενεργοποίηση μαθητών κι εκπαιδευτικών σε μια παγκόσμια κινητοποίηση για την προστασία του Κλίματος.

Η δράση των μαθητών περιλάμβανε ζωγραφική με μηνύματα για την προστασία του πλανήτη και για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Οι μαθητές της Κρήτης διαδήλωσαν για την Κλιματική Αλλαγή

Ρέθυμνο 

Μαθητές του Ρεθύμνου συμμετείχαν ενεργά στις διεθνείς κινητοποιήσεις για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

Οι μαθητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στην παλιά πόλη, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα για τη σωτηρία του πλανήτη.

Οι μαθητές κάλεσαν τους ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους μπροστά την κλιματική αλλαγή και να δράσουν ενεργά ενάντια στην καταστροφή του πλανήτη.

Οι μαθητές της Κρήτης διαδήλωσαν για την Κλιματική Αλλαγή