Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Οι σημερινές καταγγελίες της εφημερίδας Documento σχετικά με κυβερνητικές παρεμβάσεις προς επιχειρήσεις για διακοπή των διαφημιστικών τους καταχωρίσεων στην εφημερίδα είναι εξαιρετικά σοβαρές», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ξεκάθαρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η ελευθερία του Τύπου, η αντίστασή του σε καθεστωτικές συμπεριφορές και απόπειρες φίμωσης, η προσπάθεια εφημερίδων να επιβιώσουν οικονομικά, δεν είναι ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης, είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Το Documento σήμερα κυκλοφορεί με λευκή την 3η σελίδα, όπου σημειώνει ότι παραδοσιακά τοποθετείται διαφήμιση, καθώς όπως καταγγέλλει κόπηκε με κυβερνητική παρέμβαση.