Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μη πειστικές ήταν οι απαντήσεις που έδωσε για τα τηλεφωνήματα που αντάλλαξε με τον Γ. Ρουπακιά και τον Ι. Λαγό μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο κατηγορούμενος Γ. Σταμπέλος.

Όπως είπε, στις 00:10 και 00:11 τηλεφώνησε δύο φορές στον Ρουπακιά «κατά λάθος» αφού ήθελε να τηλεφωνήσει στον Πατέλη αλλά πάτησε λάθος αριθμό στο κινητό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρουπακιάς σήκωσε το τηλέφωνο και του είπε «Δεν μπορώ να σου μιλήσω, έχω μαχαιρώσει άνθρωπο, με συλλαμβάνουν, μου παίρνουν το κινητό μου». Τότε ο Σταμπέλος ισχυρίζεται ότι «εντελώς αψυχολόγητα, παίρνω το άλλο κινητό που είχα μαζί μου και καλώ τον Λαγό».

Πρόεδρος: Γιατί πήρατε τον λαγό; Γιατί συνδέσατε την ανθρωποκτονία με το κόμμα;

Σταμπέλος: Δεν τη συνέδεσα

Πρόεδρος: Αφού πήρατε τηλέφωνο τον βουλευτή

Σταμπέλος: Ακόμα και σήμερα είναι για μένα περίεργο πώς κάλεσα τον Λαγό, με συγχωρείτε τον κύριο Ιωάννη Λαγό

Παρόντες στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών είναι 8 από τους 18 κατηγορούμενους για τη δολοφονία.