Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε μία ηχηρή μεταγραφή είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με τον Μπράουν Ιντέγιε που την επόμενη εβδομάδα να αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Άρης και ο 30χρονος Νιγηριανός φορ που είχε κάνει πολύ καλό όνομα με τον Ολυμπιακό συμφώνησαν σε ετήσιες απολαβές ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Λερίν Ντουάρτε για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν οι εκπρόσωποι μου μού μίλησαν για τον Άρη, αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα για την ιστορία της. Από την στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν όλα, πολύ!. Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω και από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ακόμη και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή. Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμα περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο».