Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων αλλά και τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, πέρα των θεσμοθετημένων οκτώ, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Με αφορμή την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 5 Μαΐου, οι έμποροι του Πειραιά με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «άλλη μια Κυριακή ενδιάμεσων εκπτώσεων άφησε πίσω της απογοήτευση και δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου».

Εξηγούν ότι τα περισσότερα καταστήματα του Πειραιά,  δεν άνοιξαν, αλλά και αυτά που λειτούργησαν είδαν τις πωλήσεις τους ίδιες ή χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι αποδεικνύοντας ξανά, ότι αυτό που λείπει από τους φίλους καταναλωτές, δεν είναι ο περισσότερος χρόνος.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των ενδιάμεσων εκπτώσεων, το συμπέρασμα τους είναι ότι δεν έχουν βοηθήσει στην αύξηση της κατανάλωσης, έχοντας ταυτόχρονα μπερδέψει τους καταναλωτές και έχοντας δημιουργήσει σειρά στρεβλώσεων στην αγορά.