ΠΑΣ και Ατρόμητος ήταν οι δύο αντίπαλοι στους Ζωσιμάδες το Σάββατο, όμως το όνομα του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο. Τόσο γιατί τρεις δανεικοί του (Κουλούρης, Ουάρντα και Χατζηισαΐας) ήταν, μαζί με τον Μέγερι, οι πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη της ομάδας του Κάναντι όσο και λόγω των δηλώσεων του Αιγύπτιου μετά το γκολ που σημείωσε.
Ο Κουλούρης έκανε στο 11΄ το 0-1 με προβολή ύστερα από γέμισμα του Ούμπιδες, προλαβαίνοντας τον διστακτικό Βελλίδη. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έφτασε τα 15 τέρματα στη Λίγκα και 21 συνολικά, ενώ είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος. Στην αντίπαλη περιοχή, ο Μέγερι είπε τρεις φορές «όχι» σε παίκτες του ΠΑΣ (μία σε σουτ του Κάστρο και δύο σε τετ α τετ με τον Μάνο).
Το ματς «τελείωσε» ουσιαστικά στο 50΄ από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χατζηισαΐα και ένα άψογο πλασέ του Ουάρντα που έπεσε στα γόνατα μπροστά στον Κάναντι και τον αγκάλιασε.
Ο Αιγύπτιος «αποθέωσε» τον Αυστριακό τεχνικό και στις δηλώσεις του. «Ξέρετε την κατάσταση όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ημουν νευρικός, η ψυχολογία μου δεν ήταν στα καλύτερά της. Τώρα είμαι χαρούμενος γιατί αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε», είπε, ρίχνοντας καρφί για τη διαχείρισή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στη Super League και να μην παίζει».
Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε ότι μία θέση στο Europa League τού ανήκει και ο ΠΑΣ ότι θα παλέψει ώς το τέλος για τη σωτηρία του.
- ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Κάστρο (72΄ Λέο), Βιντάλ (68΄ Πάντελιτς), Νικολιάς, Αθανασιάδης, Μάνος.
- Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (90+2΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (88΄ Μανούσος), Ουάρντα (82΄ Μπουσουλάτζιτς), Κουλούρης.
- Σκόρερ: 11΄ Κουλούρης, 50΄ Ουάρντα.
- Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς).
- Κίτρινη: 15΄ Κάστρο, 71΄ Αθανασιάδης – 24΄ Χατζηισαΐας, 58΄ Ρισβάνης, 84΄ Μέγερι.
- Κόκκινη: –
