Δεν λένε να αφήσουν οι «πονοκέφαλοι» τον Γιώργο Δώνη που είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να περιμένει το τέλος της εβδομάδας για να γνωρίζει εάν θα υπολογίζει στα πλάνα του για το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα.
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού υπήρξαν… θύματα της «μάχης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ματς από το οποίο τέθηκε νοκ άουτ με μυϊκό τραυματισμό (θλάση) ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Ο Κουρμπέλης έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να καταφέρει να αγωνιστεί το Σάββατο φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα που θα έρθει τις αμέσως επόμενες ημέρες από το εξωτερικό.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα της ομάδας και ο Γιώργος Δώνης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την τελική ετυμηγορία, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο για να γνωρίζει εάν θα μπορεί να τον συμπεριλάβει ή όχι στα σχέδιά του.
Οι ελπίδες πάντως είναι αρκετές για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο 25χρονος αμυντικός μέσος, σε αντίθεση με τον Εμάνουελ Ινσούα που εξακολουθεί να υποφέρει από την αγκωνιά που δέχτηκε στο ματς με τον ΠΑΣ, σε μια φάση που, παρεμπιπτόντως, δεν καταλογίστηκε καν φάουλ από τον διαιτητή Κομίνη.
Ο Ινσούα έχει υποστεί μετατόπιση της κάτω γνάθου και κάταγμα στο ζυγωματικό, ενώ το αιμάτωμα από την αγκωνιά που δέχτηκε έχει κατέβει πιο χαμηλά τις τελευταίες ώρες, με συνέπεια τα χείλη του Αργεντινού να είναι πλέον μουδιασμένα και να δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει.
