Από τη μια, υπήρχε η ΑΕΛ με αήττητο έξι αγώνων στην έδρα της (από τις 20 Οκτωβρίου όταν την είχε νικήσει η Λαμία) και από την άλλη ο Ατρόμητος που μετρούσε πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Πολύ αρνητική επίδοση για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο AEL FC Arena.
Η αλήθεια είναι ότι ο Αυστριακός τεχνικός των φιλοξενουμένων έψαξε τη νίκη με τις αλλαγές του και απόδειξη είναι ότι στη φάση του 0-1 στο 89΄, συνεργάστηκαν δύο από αυτές.
Ο Μπρούνο που έκανε την ασίστ και ο Μανούσος που με σουτ το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κρίστινσον.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στην AEL FC Arena, ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που πάντως μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις.
Για τους γηπεδούχους, ο παίκτης που δημιουργούσε τις περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την περιοχή του Μέγερι ήταν ο Ντέλετιτς, αλλά δεν είχε την υποστήριξη που χρειαζόταν.
Ο Ατρόμητος, πάντως, στηρίχθηκε και στο βάθος πάγκου του και πήρε τελικά τη νίκη με τον Μανούσο που δεν είχε αγωνιστεί από την πρώτη Δεκεμβρίου.
Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Τριανταφύλλου, επί πολλά χρόνια φυσικοθεραπευτή της ΑΕΛ.
- ΑΕΛ (Τζαν. Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85΄ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77΄ Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58΄ Σετσέροβιτς).
- Ατρόμητος (Νταμ. Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82΄ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66΄ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (84΄ Μανούσος).
- Σκόρερ: 89΄ Μανούσος.
- Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
- Κίτρινη: 21΄ Φατιόν, 28΄ Μιλοσάβλιεβιτς, 45΄+1΄ Καρανίκας – 45΄ Ενσικουλού, 53΄ Ουμπίντες, 56΄ Μάντσον, 74΄ Κατράνης.
- Κόκκινη: –
