Πολύτιμους βαθμούς πήραν η Λαμία με τον Λεβαδειακό, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.
Στη Λαμία, η τοπική ομάδα επικράτησε του φιλόδοξου Ατρόμητου με 2-1, ενώ στη Λειβαδιά οι γηπεδούχοι υπέταξαν με 1-0 τον Άρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Super League.
Έτσι, η Λαμία από την 14η θέση ανέβηκε στη 12η, έχοντας πλέον 17 βαθμούς (όσους κι ο ΠΑΣ Γιάννινα). Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός παράμεινε στην 15η θέση με 12 βαθμούς και απέχει ένα τρίποντο πόντους πίσω από τον ΟΦΗ που είναι πια στην 14η θέση.
Αντίθετα, Ατρόμητος και Άρης έχασαν έδαφος στην προσπάθειά τους να πλασαριστούν σε όσο γίνεται πιο υψηλές θέσεις. Η ομάδα του Περιστερίου είναι στην 4η θέση με 29 βαθμούς όπως έμεινε 4 πόντους πίσω από την 3η ΑΕΚ. Όσο για τον Άρη, είναι πλέον στην 8η θέση με 23 βαθμούς.
Η νίκη για τη Λαμία ήρθε με ανατροπή, καθώς ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον (συνήθη ύποπτο) Κουλούρη στο 47ο λεπτό. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση: ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Καμπασόλ, πίεσαν τον αντίπαλό τους και τελικά έφτασαν στο 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες (οι φιλοξενούμενοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών).
Όσο για τον Λεβαδειακό, πήρε το πρώτο του «τρίποντο» έπειτα από 2,5 μήνες (τελευταία νίκη στις 10 Νοεμβρίου επί του ΟΦΗ), στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαρκόβσκι στο 38ο λεπτό.
