Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη μυθική πρόκριση επί του Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε και τον Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του Αυστραλιανού Open. Στο δρόμο προς την κορυφή θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Ράφα Ναδάλ που ξεπέρασε το εμπόδιο του Φράνσις Τιαφό.
The reaction says it all.
Take a bow, @StefTsitsipas! #AusOpen pic.twitter.com/5QKG2gnztY
— #AusOpen 22 Ιανουαρίου 2019
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίζοντας εξαιρετικό τένις για ακόμη μια φορά, κέρδισε (3-1 σετ) τον Ισπανό αντίπαλό του και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του ιστορικού τουρνουά.
Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ 7-5, έχασε το δεύτερο με 6-4 αλλά αντέδρασε σωστά ξαναπαίρνοντας το προβάδισμα με 6-4. Στο τελευταίο σετ πανηγύρισε τη νίκη με 7-6.
This rally is crazy #AusOpen | @Channel9 pic.twitter.com/edehn1Yo9f
— #AusOpen 22 Ιανουαρίου 2019
Αντίπαλός του στον ημιτελικό θα είναι ο Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2).
«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα.
