Αρκετά δυνατό ήταν τελικά το τεστ στην Ξάνθη για τους αναπληρωματικούς αλλά και τους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα που χρησιμοποίησε χθες το απόγευμα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αρη Αβάτου, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ των Βρουσάι και Ανδρούτσου και οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σαριγιαννίδη λίγο πριν από την ανάπαυλα.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έγινε αρκετά ανταγωνιστικό ματς, αφού και το συγκρότημα της Γ’ Εθνικής έπαιξε ανοιχτά με στόχο να ευχαριστήσει τον αρκετό κόσμο που είχε πάει στο γήπεδο της Ξάνθης. Ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε δυο ομάδες που είχαν διάθεση να παίξουν μπάλα.
Ο Μαρτίνς, προφανώς λόγω της ρευστότητας του σκορ ώς το τέλος, έκανε τις αλλαγές του στα τελευταία λεπτά και δεν είχε την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποιους από τους νεαρούς που μπήκαν στην αποστολή. Για τον Αρη Αβάτου αγωνίστηκαν οι Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72΄Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (62΄Κρασώνης), Κοτόπουλος (47΄Ζωσιμίδης).
Για τον Ολυμπιακό οι Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (90΄+1 Πέιος), Πάρντο, Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης (84΄Νεοφυτίδης).
Οι μεταγραφές
Στο μεταξύ φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός, περισσότερο από τις περιπτώσεις επιθετικών που έχουν ήδη γραφτεί, μάλλον ασχολείται και με κάποια άλλη που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.
Να σημειώσουμε πως το τελευταίο όνομα που βγήκε στα ρεπορτάζ το προηγούμενο 24ωρο είναι αυτό του Λούκας Πέρεθ, του 30χρονου Ισπανού πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ που σήμερα αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ, αφού μετά τον ΠΑΟΚ φόρεσε τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Αρσεναλ, από την οποία πήγε στη Γουέστ Χαμ.
Στο επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για τον Φακούντο Περέιρα της Μπενφίκα και τον Ρομπέρτο Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε πρέπει ίσως να προστεθεί και η περίπτωση του 33χρονου Βραζιλιάνου Ντιέγκο Ταρντέλι, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια βγάζει το… παντεσπάνι του στην Κίνα. Πρώην διεθνής, αλλά και παρτενέρ του Ροναλντίνιο στην Ατλέτικο Μινέιρο.
