Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος των 63 συλληφθέντων, που οδηγούνται στον ανακριτή για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού το οποίο εξάρθρωσε η αστυνομία.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο γνωστός εκ τηλεοράσεως 51χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος διατηρεί πάνω από 30 ενεχυροδανειστήρια.

Οι βαριές κατηγορίες που ανά περίπτωση απαγγέλθηκαν αφορούν τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της λαθρεμπορίας, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της τοκογλυφίας. 

Επίσης, τα πλημμεληματικού βαθμού αδικήματα της παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμίες για τις απολογίες τους.