Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 24χρονος διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, είχε συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και η ανανέωση του είχε τεθεί εδώ και αρκετό διάστημα ως βασική προτεραιότητα.
Ο Μπάρκας έχει συμπληρώσει δύο σεζόν στην ΑΕΚ, στις οποίες έχει 37 επίσημες συμμετοχές. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016, από τον Ατρόμητο και μέχρι την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας, ήταν η ακριβότερη αγορά ποδοσφαιριστή που είχε κάνει η Ένωση.
Στο μεταξύ εξελίξεις υπήρξαν σήμερα Πέμπτη και στο θέμα του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα με το παράνομο γκαράζ των απορριμματοφόρων του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει προκαλέσει εντάσεις τελευταία. Δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, η άδεια κατεδάφισης του παράνομου κτίσματος εντός του Άλσους, όπως επεδίωκε συντονισμένα το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αν μέχρι τότε δεν το έχει κατεδαφίσει ο δήμος, στις 5 Ιουλίου έχει δικαίωμα να το κάνει με δικά της μέσα κι έξοδα, όπως έχει ζητήσει, η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924».
