Βρεγμένοι μέχρι το κόκκαλο oi χιλιάδες πιστοί του Nick Cave γέμισαν χθες την (πλημμυρισμένη) Πλατεία Νερού περιμένοντας να σταματήσει η καταρρακτώδης βροχή, να ξεκινήσει ξανά η συναυλία, να περάσει άλλη μία ώρα μέχρι να τοποθετηθούν στη σκηνή τα όργανα της θρυλικής μπάντας μέχρι που βγήκε στις 12 τα μεσάνυχτα στη σκηνή ο Nick Cave και ρώτησε ουρλιάζοντας αν όλοι ήταν βρεγμένοι!
Κι όλα μετά άλλαξαν με ένα Nick Cave να δημιουργεί μαγικές εκτελέσεις στα τραγούδια του, να χορεύει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, να παίζει πιάνο να τραγουδάει να πλησιάζει τον κόσμο και να μην σταματάει.
Η φωνή του χωρίς να έχει χάσει τίποτα από το πολύτιμο μέταλλο γέμισε τα πάντα.
Ο κόσμος έγινε ένα μαζί του, συμπλήρωνε τον ήχο και χόρευε μέχρι το τελευταίο λεπτό της συναυλίας. Πάνω στη σκηνή στο Φάληρο ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης που κατάφερε να σπάσει χορεύοντας ακόμα και τα παπούτσια του, τα έδωσε χθες όλα!
