Τι ήταν να ακούσει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να απαγορεύσει στα ΜΑΤ να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες της Βουλής; Το θεώρησε casus belli και ξεκίνησε ανένδοτο.
«Εάν αυτό ισχύει πράγμα που θα το διαπιστώσω αύριο θα γίνει ο χαμός!» έγραψε.
Ευτυχώς ήρθε και το «Πρώτο Θέμα» να επιβεβαιώσει το αληθές του ρεπορτάζ:
Φαίνεται αληθές! Η κυρία έχει πρόβλημα με την στολή: “Η Ζωή δεν μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα” http://t.co/pt1GXjbZwN
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 7, 2015
Μετά από αυτό ο Άδωνις ξεσάλωσε; Ξέρετε τι είναι να μην μπορεί να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες της Βουλής οι άνδρες των ΜΑΤ; Απαράδεκτο!
Αν αντί για τους άνδρες των ΜΑΤ είχε δοθεί εντολή να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στις τουαλέτες στις καθαρίστριες πχ; http://t.co/16EPGkNItr
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 7, 2015
Όταν είχαν μπει οι αντιεξουσιαστές στη Βουλή η κα Ζωή τους άφησε λόγω Δημοκρατίας, αν πάνε στην τουαλέτα τα ΜΑΤ όχι! Αίσχος!
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 8, 2015
Εάν δεν αλλάξει η απαράδεκτη απόφαση της ΠτΒ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ τότε ο Υπουργός οφείλει να αποσύρει τις δυνάμεις από την Βουλή!
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 8, 2015
