Γράμμα-χαιρετισμός από την Εύη Στατήρη

geniko-kratiko-nikaia.jpg

Γράμμα-χαιρετισμός από την Εύη Στατήρη Η Εύη Στατήρη, με το γράμμα της, χαιρετίζει όλες τις κινήσεις αλληλεγγύης σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τις δύσκολες ώρες που περνά έγκλειστη στο νοσοκομείο, αλλά και την αγωνία της, περιγράφει η Εύη Στατήρη με γράμμα της που έστειλε από το νοσοκομείο της Νίκαιας. Στο κείμενό της εκφράζει επίσης χαρά για τη δύναμη που της προσέφεραν οι αλληλέγγυοι που μετείχαν στη συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο.

Η επιστολή της λέει τα εξής:

«Οι ώρες μέσα στο δωμάτιο του Νοσοκομείου που βρίσκομαι κλειδωμένη περνάνε αργά, νοιώθοντας το σώμα μου μέρα με τη μέρα να φθείρεται.. Κάθε τόσο ακούω τα αποτελέσματα των εξετάσεων που συνεχώς είναι και πιο άσχημα..

Χτες το απόγευμα για 2 ώρες αυτή η φθίνουσα πορεία του σώματός μου σταμάτησε, καθώς όλοι εσείς οι σύντροφοι που βρεθήκατε κάτω από το παράθυρό μου με γεμίσατε δύναμη..

Με το βλέμμα στραμμένο προς την ελευθερία, ας πορευτούμε με οδηγό την αξιοπρέπεια.

Ως τη νίκη…

Υ.Γ.1 Μια ζεστή αγκαλιά στον απεργό πείνας σύντροφό μου Γεράσιμο Τσάκαλο που στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό μου.

Υ.Γ.2 Χαιρετίζω όλες τις κινήσεις αλληλεγγύης που έχουνε γίνει μέχρις στιγμής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σύντροφοι μου δίνετε δύναμη..

Υ.Γ.3 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες φυλακές της χώρας έχει διαταραχτεί η μίζερη καθημερινότητα, στεκόμενες αλληλέγγυες στον αγώνα μου.

Εύη Στατήρη

Γ.Κ.Ν. Νίκαιας».