Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Καλάθη, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 95-74 στη Βαμβέργη από την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση, στο πλαίσιο της  21ης αγωνιστικής στη Euroleague. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το ρεκόρ των «πρασίνων» διαμορφώθηκε σε 13-8 (νίκες – ήττες) έναντι 8-13 του σημερινού του αντιπάλου. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αποκτήσουν διψήφια διαφορά, εκμεταλλευόμενοι τη «χαλαρή» άμυνα αλλά και την επιθετική δυστοκία της ελληνικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε στο τρίτο δεκάλεπτο και με κύριο όπλο του την αμυντική προσήλωση, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και να δείξει 

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τις επιθετικές λύσεις στις αρχές του τελευταίου μέρους και ανέβασαν εκ νέου τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Κάπου εκεί, οι «πράσινοι» ουσιαστικά συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ήττας, με αποτέλεσμα η διαφορά να αυξηθεί περαιτέρω και ο Παναθηναϊκός να φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από τη «Brose Arena».

Από τον Παναθηναϊκό διασώθηκε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας. 

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 42-32, 57-55, 95-74.