Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το Θέατρο Σταθμός τιμά τη μνήμη της Μάγιας Λυμπεροπούλου.
Μοναδική μέσα στη συντεχνία της η Μάγια Λυμπεροπούλου διέγραψε στο θέατρο μια ξεχωριστή μοναχική πορεία ως μαθήτρια του Θεάτρου Τέχνης, ηθοποιός, μεταφράστρια, σκηνοθέτρια, δασκάλα υποκριτικής αλλά και καλλιτεχνική διευθύντρια.
Για τη Μάγια Λυμπεροπούλου θα μιλήσουν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων οι: Βίκυ Βολιώτη, Κάτια Γέρου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Όλια Λαζαρίδου, Θανάσης Νιάρχος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Μάνια Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Σωτηρίου και Νίκος Χατζόπουλος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 21:00 στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας