Τέτοια εποχή, εδώ και πολλά χρόνια, βλέπαμε τον Μίλτο Πασχαλίδη στον «Σταυρό του Νότου». Τα Σάββατα του Μίλτου στον «Σταυρό» ήταν sold out για τρεις-τέσσερις μήνες σερί και με την ατμόσφαιρα στο μαγαζί να είναι διονυσιακή. Φέτος, φυσικά, δεν γίνεται τίποτε. Φέτος, το ρίξαμε στο live streaming, αναγκαστικά.
Ετσι θα δούμε και τον Μίλτο την Κυριακή, μέσα από τον «Σταυρό του Νότου», στις 9 ακριβώς: «Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο χώρο, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο και την μπάντα του. Εμείς, που μας έχει λείψει η τόσο ξεχωριστή εμπειρία των παραστάσεών του στο Σταυρό, αλλά και όσοι μέχρι τώρα δεν μπορούσαν λόγω απόστασης να το ζήσουν!».
Αυτό το τελευταίο είναι πολύ θετικό εννοείται, μια και μπορούν να δουν συναυλίες πλέον και θεατές από την επαρχία ή και από το εξωτερικό ακόμα. Διαδικτυακή, λοιπόν, η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Πασχαλίδη και είναι και πολύ ορεξάτος. Θα παίξει και καινούργια κομμάτια θα παίξει, λέει, και κάποια που δεν βάζει συχνά στο πρόγραμμά του. Τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια μπορείτε να τα αγοράσετε στο Viva και κοστίζουν μόλις 7 ευρώ.
? INFO: Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 21.00. Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περισυνάκης (λύρα, μαντολίνο, μπουζούκι), Νίκη Γρανά (πιάνο, τραγούδι), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμάς (ηχοληψία), Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί). Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλης.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας