Σήμερα μαζί με την «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο» θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση 48 σελίδων για το ρόλο του Συγκροτήματος Λαμπράκη στα σκοτεινά παρασκήνια της πολιτικής ζωής.
Η άνοδος και η πτώση μιας αυτοκρατορίας του Τύπου:
- Η οργάνωση των κινημάτων του Μεσοπολέμου
- Η συμμετοχή στην εκστρατεία του Ιδιώνυμου
- Οι ύμνοι για τον Μεταξά
- Η σύμπραξη με τις κατοχικές δυνάμεις
- Η στήριξη του Παπάγου
- Η συγκάλυψη της βίας και νοθείας στις εκλογές του 1961
- Η υπονόμευση της Ενωσης Κέντρου και της Αποστασίας
- Οι συναντήσεις με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο
- Η κίτρινη δημοσιογραφία της μεταπολίτευσης
- Η κόντρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Το εκκρεμές μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ
- Το Μέγαρο και το Άγιον Όρος
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας