Στοπ στον Κασιδιάρη, όχι στον Βορίδη
Η ταύτιση του Κασιδιάρη με τη Χρυσή Αυγή. Η τακτική της αλλαγής των ονομάτων στην οργάνωση. Το «κόμμα» ως μανδύας της οργανωμένης εγκληματικής δράσης.
Το Θέμα της «Εφ.Συν.»
⇒ Σπουδαστές Δραματικών Σχολών: «Περνάμε ό,τι περνάμε και δεν θα έχουμε καν πτυχίο;»
Παιδιά που αγαπούν το θέατρο και το σπουδάζουν, βρίσκονται σε κατάληψη εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Τι σκέφτονται, τι λένε, τι φοβούνται.
Ρεπορτάζ
⇒ Συγκατοίκηση στην τρίτη ηλικία. Διεκδικούν τα γηρατειά ως την εποχή της ευτυχίας.
Οικονομία
⇒ Σε κυκεώνα λαθών πνίγονται οι νέες συντάξεις «σελφ σέρβις».
Κόσμος
⇒ Η Μεγάλη Ληστεία συνεχίζεται: Τεράστια αμερικανικά συμφέροντα πίσω από τα «θεσμικά πραξικοπήματα» στη Λατινική Αμερική.
Πολιτισμός
⇒ Αναψυκτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Ένας φωτογραφικός διαγωνισμός και άλλος ένας ελιγμός του ΥΠΠΟ.
Με την «Εφ.Συν.-Σαββατοκύριακο» και την έκδοση των 3,90 ευρώ, μια μοναδική προσφορά: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο απόρρητος φάκελος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ασφάλεια.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας