• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 9.8°C / 14.6°C
    2 BF
    58%
  • Θεσσαλονίκη
    Αίθριος καιρός
    11°C 9.6°C / 12.1°C
    3 BF
    58%
  • Πάτρα
    Αίθριος καιρός
    14°C 10.0°C / 13.8°C
    2 BF
    71%
  • Ιωάννινα
    Αίθριος καιρός
    8°C 7.9°C / 7.9°C
    1 BF
    87%
  • Αλεξανδρούπολη
    Αίθριος καιρός
    5°C 4.9°C / 6.9°C
    0 BF
    81%
  • Βέροια
    Αίθριος καιρός
    12°C 9.9°C / 15.0°C
    1 BF
    52%
  • Κοζάνη
    Αίθριος καιρός
    11°C 8.4°C / 11.4°C
    2 BF
    37%
  • Αγρίνιο
    Αίθριος καιρός
    9°C 8.5°C / 8.5°C
    1 BF
    80%
  • Ηράκλειο
    Ελαφρές νεφώσεις
    11°C 9.8°C / 12.5°C
    2 BF
    64%
  • Μυτιλήνη
    Αίθριος καιρός
    9°C 7.3°C / 8.9°C
    2 BF
    57%
  • Ερμούπολη
    Αίθριος καιρός
    12°C 11.8°C / 12.4°C
    1 BF
    50%
  • Σκόπελος
    Αίθριος καιρός
    13°C 12.9°C / 12.9°C
    4 BF
    60%
  • Κεφαλονιά
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 12.7°C / 12.7°C
    2 BF
    71%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    9°C 8.9°C / 11.2°C
    2 BF
    57%
  • Λαμία
    Αίθριος καιρός
    14°C 6.5°C / 14.0°C
    2 BF
    62%
  • Ρόδος
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 12.7°C / 13.8°C
    4 BF
    31%
  • Χαλκίδα
    Αίθριος καιρός
    11°C 10.5°C / 13.8°C
    2 BF
    60%
  • Καβάλα
    Αίθριος καιρός
    10°C 10.5°C / 10.5°C
    1 BF
    73%
  • Κατερίνη
    Αίθριος καιρός
    13°C 9.7°C / 12.8°C
    1 BF
    76%
  • Καστοριά
    Αίθριος καιρός
    7°C 6.8°C / 6.8°C
    2 BF
    76%
© European Union 2022 - Source : EP

Δίωξη από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στην Εύα Καϊλή

  • A-
  • A+

Σήμερα το πρωί, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε αυτεπάγγελτη δίωξη στην Εύα Καϊλή. Ναι, η Εύα Καϊλή είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Η ευρωβουλευτής που το σώμα της ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά η ψυχή της στη Νέα Δημοκρατία.

Διώκεται, όπως μαθαίνουμε, «για τις δηλώσεις για το Κατάρ, γιατί στη δημόσια τοποθέτησή της στο Ευρωκοινοβούλιο απέκρυψε την αλήθεια για τους χιλιάδες θανάτους εργατών, κατά τα έργα ανέγερσης γηπέδων για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022». Η κ. Καϊλή, παρότι ευρωβουλευτής, δεν έχει απωλέσει την ιδιότητα της ως δημοσιογράφου και παραπέμπεται για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.

«Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, σεβόμενο το κριτήριο της αθωότητας, επιφυλάσσεται να ασκήσει δίωξη για δωροδοκία ή χρηματισμό, καθότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της βελγικής δικαιοσύνης, και αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις».

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
MEDIA
Ούτε κιχ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη;
Καταφθάνοντας στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε μπροστά από τους εικονολήπτες και τους δημοσιογράφους που ήταν παραταγμένοι εκεί.
Ούτε κιχ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη;
MEDIA
Ο βελγικός Τύπος για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινουβούλιο και την Εύα Καϊλή
Εκτενής είναι η αναφορά εφημερίδων και ιστοσελίδων στις εν εξελίξει έρευνες γύρω από την εμπλοκή υπαλλήλων, μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συγγενών τους σε ύποπτες συναλλαγές με το Κατάρ.
Ο βελγικός Τύπος για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινουβούλιο και την Εύα Καϊλή
MEDIA
Τώρα και απεργοσπάστης η ΕΡΤ
Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, «η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό μέσω της ΕΡΤ-3, μεταδίδοντας το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-3 από την ΕΡΤ-1».
Τώρα και απεργοσπάστης η ΕΡΤ
MEDIA
Λαμβάνει διαστάσεις η εξαφάνιση της έκθεσης για την ελευθεροτυπία
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, πραγματοποίησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέλιος Κούλογλου.
Λαμβάνει διαστάσεις η εξαφάνιση της έκθεσης για την ελευθεροτυπία
MEDIA
Press Cafe: Σε ρυθμούς Eurovision
Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός της καθιερωμένης Eurovision θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία με την ΕΡΤ να αναλαμβάνει την μετάδοση του διαγωνισμού.
Press Cafe: Σε ρυθμούς Eurovision
MEDIA
Διέγραψαν για δύο χρόνια από την ΕΣΗΕΑ τον Στέφανο Κασιμάτη
Η προσωρινή διαγραφή από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ήρθε για εκείνο το άθλιο σχόλιο που είχε κάνει ο Στέφανος Κασιμάτης τον περασμένο Νοέμβριο στα ΝΕΑ, για τη Φώφη Γεννηματά.  
Διέγραψαν για δύο χρόνια από την ΕΣΗΕΑ τον Στέφανο Κασιμάτη

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας