• Αθήνα
  Ελαφρές νεφώσεις
  27°C 25.2°C / 30.1°C
  1 BF
  51%
 • Θεσσαλονίκη
  Ελαφρές νεφώσεις
  24°C 20.8°C / 26.9°C
  2 BF
  59%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  26°C 26.0°C / 27.0°C
  1 BF
  54%
 • Ιωάννινα
  Αραιές νεφώσεις
  18°C 17.9°C / 17.9°C
  0 BF
  82%
 • Αλεξανδρούπολη
  Αίθριος καιρός
  20°C 19.9°C / 19.9°C
  0 BF
  88%
 • Βέροια
  Αυξημένες νεφώσεις
  22°C 20.1°C / 24.0°C
  1 BF
  75%
 • Κοζάνη
  Σποραδικές νεφώσεις
  20°C 18.4°C / 20.4°C
  1 BF
  46%
 • Αγρίνιο
  Ελαφρές νεφώσεις
  29°C 29.1°C / 29.1°C
  1 BF
  31%
 • Ηράκλειο
  Ελαφρές νεφώσεις
  26°C 25.8°C / 28.8°C
  2 BF
  75%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  22°C 21.9°C / 22.9°C
  1 BF
  68%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  26°C 24.8°C / 26.4°C
  2 BF
  69%
 • Σκόπελος
  Ελαφρές νεφώσεις
  24°C 23.7°C / 24.6°C
  0 BF
  88%
 • Κεφαλονιά
  Σποραδικές νεφώσεις
  29°C 28.9°C / 28.9°C
  5 BF
  45%
 • Λάρισα
  Ελαφρές νεφώσεις
  22°C 21.9°C / 23.4°C
  2 BF
  53%
 • Λαμία
  Σποραδικές νεφώσεις
  27°C 24.5°C / 26.6°C
  1 BF
  42%
 • Ρόδος
  Αίθριος καιρός
  26°C 25.8°C / 25.8°C
  2 BF
  83%
 • Χαλκίδα
  Αίθριος καιρός
  26°C 25.8°C / 30.3°C
  0 BF
  36%
 • Καβάλα
  Αίθριος καιρός
  23°C 19.3°C / 22.7°C
  2 BF
  81%
 • Κατερίνη
  Αυξημένες νεφώσεις
  21°C 20.8°C / 23.9°C
  1 BF
  88%
 • Καστοριά
  Αυξημένες νεφώσεις
  20°C 20.5°C / 20.5°C
  1 BF
  50%
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το πάρκινγκ της ΕΡΤ δεν χωράει άλλα αυτοκίνητα πλέον

 • A-
 • A+

Συμβάσεις επί συμβάσεων στην ΕΡΤ, οι προσλήψεις δίνουν και παίρνουν, πρέπει να βγαίνει μηνιαίο δελτίο προσλήψεων πλέον γιατί χάνουμε το μέτρημα. «Σήμερα φτάνοντας στο γραφείο μέχρι να κάτσω στη θέση μου είδα περίπου 25-30 άτομα. Δυο κλητήρες και τους υπαλλήλους στο κυλικείο ήξερα! Ολοι οι άλλοι νέες φάτσες και οι περισσότεροι, γαλάζια παιδαρέλια» μας λέει άνθρωπος της ΕΡΤ.

Και συνεχίζει, κάνοντας μαύρο χιούμορ: «Το πάρκινγκ της ΕΡΤ δεν χωράει άλλα αυτοκίνητα πλέον. Υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους απέναντι στο Lidl». Δίκιο έχει. Φτάσαμε στο σημείο οι συμβασιούχοι να παίρνουν περισσότερα από τους υπαλλήλους στη Δημόσια Τηλεόραση, με αποτέλεσμα σε κάποια τμήματα οι μόνιμοι να είναι στα κάγκελα. «Να βάλουν αυτούς να κάνουν τις δουλειές», διαμαρτύρονται.

Με μια γρήγορη ματιά στη «Διαύγεια» εντοπίσαμε τα παρακάτω, μόνο για τον μήνα Νοέμβριο:

■ Αθλητικό δημοσιογράφο για παρουσίαση αθλητικής εκπομπής. (3.100 €)

■ Μοντέρ (ψηφιακής, μη γραμμικής επεξεργασίας εικόνας/ήχου) ή τεχνικούς εφαρμογών πληροφορικής και πολυμέσων, για παραγωγή, επεξεργασία και υποστήριξη πολυμεσικού περιεχομένου για την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ (ERTFLIX) με πρόγραμμα της ΕΡΤ3. (3.000 €)

■ Υπεύθυνο για την επίβλεψη και επεξεργασία videos και trailers για τη διαφημιστική προβολή των αθλητικών προγραμμάτων της ΕΡΤ. (2.200 €)

■ Υπεύθυνο για την επίβλεψη και επεξεργασία videos και trailers για τη διαφημιστική προβολή των Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων της ΕΡΤ. (2.200 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής σειράς μυθοπλασίας (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεσης σεναρίου, γυρισμάτων κ.λπ.), καθώς και για άλλες τυχόν μυθοπλασίες. (1.300 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής μιας ψυχαγωγικής εκπομπής (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεση σεναρίου-σκαλέτας, γυρισμάτων κ.λπ.), καθώς και για άλλες τυχόν ψυχαγωγικές εκπομπές. (1.300 €)

■ Υπεύθυνους (δύο) για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής σειράς ντοκιμαντέρ-εκπομπής (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεσης σεναρίου, γυρισμάτων κ.λπ.) καθώς και άλλες τυχόν σειρές ντοκιμαντέρ-εκπομπών. (2.600 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων, του Τμήματος Μυθοπλασίας και Ψυχαγωγίας. (2.100 €).

■ Δημοσιογράφο-ρεπόρτερ, για το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία για το Τμήμα Περιφερειακής Ενημέρωσης και Ρεπορτάζ καθώς και για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1. (3.600 €)

■ Για το έργο της παραγωγής της εκπομπής με τίτλο «ΚΥΨΕΛΗ» (που θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ2), καθώς και της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων: βοηθό σκηνοθέτη, Συντονιστή σκηνής, 1 άτομο για τη μίξη εικόνας, 1 άτομο για τη ρύθμιση εικόνας, ηχολήπτη, βοηθό ηχολήπτη, οπερατέρ, φροντιστή. (11.017 €)

■ Υπεύθυνο για τη μουσική επιμέλεια των ραδιοφωνικών προγραμμάτων των σταθμών της ΕΡΤ3 (9.58FM & 102FM) και τη δημιουργία playlist, καθώς και της προβολής τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους. (2.250 €)

■ Δημοσιογράφο-ρεπόρτερ, για το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία για το Τμήμα Περιφερειακής Ενημέρωσης και Ρεπορτάζ. (3.400 €)

■ Δημοσιογράφο-αρχισυντάκτη, για την παραγωγή και αρχισυνταξία των ενημερωτικών εκπομπών,

■ Δημοσιογράφο-αρχισυντάκτη, για την αρχισυνταξία του Γραφείου Ρεπορτάζ.

▶ Ελληνικά μουσικά περιοδικά (συνέχεια)

Με αφορμή την κυκλοφορία του μηνιαίου περιοδικού «Rolling Stone Greece» με την εφημερίδα μας, είχαμε κάνει μία αναδρομή σε διάφορα μουσικά περιοδικά που κυκλοφορούσαν στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Ο αναγνώστης της «Εφ.Συν.» Τάκης Δημόπουλος μάς έστειλε ένα mail, προσθέτοντας δύο ακόμα περιοδικά στην καταγραφή μας.

■Από το άρθρο σας σε σχέση με τα ελληνικά μουσικά περιοδικά, λείπουν δύο που ίσως ήταν μακράν τα καλύτερα. Πρώτον το περιοδικό «Μουσική» (που έβγαλε 60-70 τεύχη). Αν θυμάμαι καλά, ασχολούταν με ροκ, με ελληνική, με λόγια μουσική, με κλασική, με δημοτική μουσική (από απίστευτα αφιερώματα στον Σκαλκώτα, στον Χρήστου, στον Ξενάκη, στη Δόμνα Σαμίου...). Δεύτερον το περιοδικό «jazz» το οποίο έβγαλε 17 τεύχη, εκδότης ήταν ο Κώστας Γιαννουλόπουλος και το οποίο ήτανε μία καταπληκτική προσπάθειά σε χαρτί ιλουστρασιόν, χωρίς διαφημίσεις, μαύρο άσπρο εσωτερικά και έβγαινε κάθε τρεις μήνες. Ισως ήταν τα δύο καλύτερα ελληνικά μουσικά περιοδικά. Τα «jazz» τα έχω όλα, όσο για τη «Μουσική» ευελπιστώ ότι έχω ακόμη αρκετά σε κάποια κούτα.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
MEDIA
Σφυρίζουν αδιάφορα ο Ζούλας και οι υπόλοιποι στην ΕΡΤ
Η πληροφορία που «έσκασε» το βράδυ της Τρίτης ήταν πληροφορία-διασυρμός για την ΕΡΤ: όλοι οι επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα της τιμωρήθηκαν με προσωρινή διαγραφή από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ...
Σφυρίζουν αδιάφορα ο Ζούλας και οι υπόλοιποι στην ΕΡΤ
MEDIA
Πόσο επιτυχημένο είναι το δίδυμο Ζούλα-Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ;
Το ερώτημα του τίτλου, «πόσο επιτυχημένο είναι το δίδυμο Ζούλα-Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ;», δεν είναι ρητορικό. Είναι ερώτημα που ύστερα από περίπου τρία χρόνια χρειάζεται απάντηση.
Πόσο επιτυχημένο είναι το δίδυμο Ζούλα-Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ;
MEDIA
Press Cafe: «Το αίνιγμα της Κέρου»
Απόψε η ΕΡΤ παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, επιχειρώντας να ρίξει φως σ’ ένα από τα πιο μεγάλα αινίγματα της αρχαιότητας με μια εσωτερική παραγωγή που συμμετείχε στο Επίσημο Πρόγραμμα του 22ου...
Press Cafe: «Το αίνιγμα της Κέρου»
MEDIA
TOP 10 media
◢ «Βγήκα το Σάββατο, ήπια, γύρισα σπίτι 6 η ώρα κι ακόμα σέρνομαι, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό».
TOP 10 media
MEDIA
TOP 10 media: Μια «περίεργη ιστορία» στην ΕΡΤ
◢ Περίεργη ιστορία αυτή στην ΕΡΤ με τις «Μαρτυρίες» του Νίκου Καβουκίδη, τα εξαιρετικά ντοκιμαντέρ -αληθινά ντοκουμέντα- που φτιάχνει ο καλός σκηνοθέτης.
TOP 10 media: Μια «περίεργη ιστορία» στην ΕΡΤ
MEDIA
Αναδιάρθρωση στο... τέλος της σεζόν
Οσοι θα ανοίξατε σήμερα το πρωί τηλεόραση και συντονιστήκατε στην ΕΡΤ1 (εμ πού αλλού; στον ΣΚΑΪ;), θα πάθατε ένα μικρό σοκ: ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αντικαταστάθηκε από την «Πρώτη Είδηση» που παρουσίαζε δύο...
Αναδιάρθρωση στο... τέλος της σεζόν

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας