► Μητσοτάκης με Oρμπαν εναντίoν Γυναικών
Η ελληνική κυβέρνηση μαζί με υπερσυντηρητικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, όπως η ουγγρική και η πολωνική, μπλόκαρε στο Συμβούλιο της Ε.Ε. κοινοτική οδηγία που προωθεί την ισότητα των δύο φύλων. Αρνείται να δώσει εξηγήσεις το μέγαρο Μαξίμου, παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε επανειλημμένα από το Investigate Europe. Ποια στάση κράτησαν στο θέμα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα. Στον φακό της «Εφ.Συν.»
► Δεν είναι λάθος, είναι θράσος
Ο πρωθυπουργός παραβιάζει και πάλι προκλητικά τους υγειονομικούς περιορισμούς. Μαζί με την κουστωδία του συμμετείχε το Σάββατο σε κορονογεύμα στην Ικαρία, ενώ λίγες ώρες πριν είχε θέσει τη χώρα σε ακόμα πιο σκληρή καραντίνα. Οργισμένη αντίδραση από την αντιπολίτευση. «Προσεχώς θα προσέχουμε» ψέλλισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
► Κινητικότητα για το Κυπριακό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στη Λευκωσία εν όψει της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης υπό την αιγίδα του Αντόνιο Γκουτέρες
► Μπλακ άουτ
Χωρίς ρεύμα Αττική και Πελοπόννησος λόγω βλάβης σε κόμβο υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο
► Γην και ύδωρ στους χρυσοθήρες
Η Εldorado υπαγορεύει, η κυβέρνηση υπογράφει
► Μπορεί και να μην ήταν... επανάσταση
Αποτέλεσμα χειραγώγησης και όχι «επανάστασης» η εκτόξευση της GameStop
► «Ακέφαλοι» δικέφαλοι!
Αρης και Απόλλων Σμύρνης «έκαναν πάρτι» σε ΟΑΚΑ (2-0 την ΑΕΚ) και Τούμπα (2-2 με τον ΠΑΟΚ)
Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 3-0 και τον ΟΦΗ. Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από το Περιστέρι
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας