Επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός
Χλιαρή η αντίδρασης της Δύσης
Δύο γραμμές στην ελληνική κυβέρνηση
►Επισήμως και ορθώς το θέμα θεωρείται διεθνές
►Εθνικιστικές κραυγές από Σαμαρά, Βορίδη και Γεωργιάδη
Απολογίες στη σκιά του οργίου καταστολής
Αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο απολογούνται σήμερα οι εννιά πολίτες που συνελήφθησαν την Πέμπτη.
Αραγε, θα διαταχθεί ΕΔΕ για πισώπλατο χτύπημα με κλομπ σε κεφάλι διαδηλωτή;
Το θύμα μιλά στην «Εφ.Συν.»
Σκάνδαλο Novartis
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη Φρουζή
● Δύο πορίσματα για Τουλουπάκη
ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Ο κορονοϊός δεν συγχωρεί
Βίαιες διαδηλώσεις και έκτακτα μέτρα σε Ισραήλ, Σερβία και πρωτοφανής οικονομικο-πολιτική κρίση στη Βουλγαρία.
Καλπάζει ο ιός στις ΗΠΑ
Μεγάλος περίπατος, μεγάλες μπίζνες
Δύο μελέτες από δύο διαφορετικούς αναδόχους και διπλάσια κονδύλια για το κέντρο της Αθήνας. Σε ιδιωτική εταιρεία, στην οποία εταίρος είναι στέλεχος της Ν.Δ., έχει ανατεθεί μεγάλο μέρος της συγκοινωνιακής μελέτης.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Πτώση των βάσεων στα χαμηλόβαθμα, σταθερότητα και μικρή άνοδος στα υψηλόβαθμα τμήματα
ΕΒΡΕΧΕ …ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ
Καταιγίδα ευνοϊκών ρυθμίσεων για την εξυπηρέτηση των «επενδυτών» σε Ελληνικό, Λιμάνι Αλεξανδρούπολης, ΕΛΒΟ και αιγιαλό
Πράσινη «ανάσταση»
Μετά από 14 χρόνια πρωταθλητής στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας