Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέλος ο Λάμπης Ταγματάρχης από την ΕΡΤ

Εμπλεος αισιοδοξίας ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας εκτίμησε χθες πως «τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά και τις επόμενες δέκα ημέρες θα λύσουμε τα προβλήματα» | EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τέλος ο Λάμπης Ταγματάρχης από την ΕΡΤ

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Λάμπης Ταγματάρχης υπέβαλε την Παρασκευή την «παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς «αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Ταγματάρχη και τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015».

Η αλήθεια είναι βέβαια πως του ζητήθηκε και η παραίτηση, μάλλον για διαζύγιο κοινή συναινέσει πρόκειται, αφού και οι δύο πλευρές δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου ο Λάμπης Ταγματάρχης, «αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό, ανέφερε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της».  

«Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αναπλήρωση της θέσης

[ad-slot]

MEDIA
Ενας γίγαντας που ξυπνά!
Πέντε εκπομπές που αξίζει να ακού(σε)τε. Τώρα, μόλις τώρα, το τελευταίο διάστημα αρχίζει και «ξυπνάει» η Ελληνική Ραδιοφωνία, τα ραδιοφωνικά...
Ενας γίγαντας που ξυπνά!
MEDIA
Το... όραμα Πρετεντέρη και Μπογδάνου
Ο Γ. Πρετεντέρης και ο Κ. Μπογδάνος ήταν πρόσωπα που σημάδεψαν αρνητικά την επικαιρότητα. Κοινός τόπος, η επιθυμία τους ή η διαπίστωσή τους πως θα...
Το... όραμα Πρετεντέρη και Μπογδάνου
MEDIA
Μία σειρά εκπομπών στην ΕΡΤ (όχι στα ιδιωτικά κανάλια) για τις Πρέσπες
Η ΕΡΤ ανοίγει το δημόσιο διάλογο για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Βέβαια, δεν θα συμμετέχουν πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και αυτό είναι ένα ζήτημα.
Μία σειρά εκπομπών στην ΕΡΤ (όχι στα ιδιωτικά κανάλια) για τις Πρέσπες
MEDIA
Πού είναι τώρα η λογοκρισία της ΕΡΤ;
Ακόμα θυμόμαστε τις διαμαρτυρίες της Εύης Κυριακοπούλου για το... κόψιμο της εκπομπής της από την ΕΡΤ! Είχε βγει τότε στο facebook να καταγγείλει τη...
Πού είναι τώρα η λογοκρισία της ΕΡΤ;