Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Αμμόχωστος-Πειραιάς, Διαδρομές επί σκοπού» πραγματοποιείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, την οποία θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 12 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
«Ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Αμμοχώστου παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό έργα της Δημοτικής Πινακοθήκης Αμμοχώστου, τα οποία για 45 χρόνια θεωρούνταν χαμένα. Είχαν παραμείνει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο μετά την εισβολή του 1974 και επεστράφησαν στους Ελληνοκυπρίους το 2019» αναφέρει η δημοτική αρχή Πειραιά.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας