Ακόμα μία Πανσέληνος στον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της τζαζ μουσικής την τελευταία Κυριακή 26 του Αυγούστου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά και στον μαγευτικό αρχαιολογικό χώρο οι συμμετέχοντες -μουσικοί και κοινό- θα ταξιδέψουν φέτος μαζί με τους Jazz O Matic και την Αλεξάνδρα Σιέτη.
Μια σύμπραξη ορισμένων από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της τζαζ στη χώρα μας, που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια της jazz, funk και soul ρυθμούς και συνθέσεις των μελών του σχήματος.
Πρόκειται για τους: Oleg Chaly - πλήκτρα, Χάρη Καπετανάκη - σαξόφωνο, Ανδρέα Θερμό - σαξόφωνο, Γιώργο Σμυρνή - μπάσο, Νίκο Βαργιαμίδη - τύμπανα, Αλεξάνδρα Σιέτη - φωνή.
Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη και όπως κάθε χρόνο η συναυλία είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο (καταγόμενο από την Τύλισο) τζαζ ντράμερ Κώστα Κουβίδη, φίλοι και συνεργάτες του οποίου ήταν όλοι οι μουσικοί που συμμετέχουν, και σε όλα τα θύματα των τροχαίων συγκρούσεων.
«Αλλά και για να δηλώσουμε τη θέλησή μας να σταματήσουμε το μακελειό στους δρόμους. Όσοι το θέλησαν στ' αλήθεια μπόρεσαν και το σταμάτησαν», δηλώνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο «SOS Τροχαία Εγκλήματα».
Οργανωτές: You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης, Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Δήμος Μαλεβιζίου, Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου
Είσοδος ελεύθερη – Έναρξη: 21.00
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας