Και ξαφνικά θα το παίξουν δημοσιογράφοι και πάλι, συντελώντας φυσικά στην αντικειμενική ενημέρωση του κοινού!
Ο Αργύρης Ντινόπουλος ξεκινά εκπομπές στον Real 97.8 - καθημερινά 3:30 με 5 μαζί με τον Στάθη Σ. Η Φωτεινή Πιπιλή άρχισε εκπομπές στο Βήμα 99.5 τα Σαββατοκύριακα με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Και, τέλος, ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει θέση στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Τρεις αποτυχημένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επανέρχονται στα ΜΜΕ. Και το ερώτημα είναι με ποια ιδιότητα; Ως δημοσιογράφοι ή ως πολιτικοί;
Πώς θα λειτουργούν άραγε και οι τρεις τους; Υπηρετώντας την ενημέρωση ή έχοντας στο νου τους την επόμενη εκλογική αναμέτρηση;
Δεν θέλω να σας πω τι πιστεύω προσωπικά, νομίζω πως καταλαβαίνετε...
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας