• Αθήνα
  Σποραδικές νεφώσεις
  17°C 15.6°C / 18.8°C
  3 BF
  53%
 • Θεσσαλονίκη
  Ελαφρές νεφώσεις
  15°C 13.1°C / 17.1°C
  2 BF
  54%
 • Πάτρα
  Αραιές νεφώσεις
  18°C 16.6°C / 19.8°C
  5 BF
  60%
 • Ιωάννινα
  Ελαφρές νεφώσεις
  15°C 10.9°C / 14.9°C
  1 BF
  47%
 • Αλεξανδρούπολη
  Σποραδικές νεφώσεις
  15°C 14.1°C / 14.9°C
  4 BF
  55%
 • Βέροια
  Αίθριος καιρός
  14°C 12.5°C / 16.4°C
  1 BF
  65%
 • Κοζάνη
  Σποραδικές νεφώσεις
  11°C 10.6°C / 11.4°C
  0 BF
  40%
 • Αγρίνιο
  Αραιές νεφώσεις
  15°C 14.1°C / 18.6°C
  2 BF
  45%
 • Ηράκλειο
  Αραιές νεφώσεις
  18°C 16.6°C / 22.0°C
  3 BF
  73%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  16°C 15.9°C / 17.9°C
  3 BF
  59%
 • Ερμούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  18°C 17.2°C / 18.5°C
  5 BF
  59%
 • Σκόπελος
  Αραιές νεφώσεις
  14°C 13.5°C / 14.7°C
  3 BF
  63%
 • Κεφαλονιά
  Αραιές νεφώσεις
  20°C 19.9°C / 19.9°C
  0 BF
  64%
 • Λάρισα
  Σποραδικές νεφώσεις
  16°C 14.5°C / 15.9°C
  0 BF
  41%
 • Λαμία
  Αραιές νεφώσεις
  12°C 12.3°C / 14.5°C
  2 BF
  100%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  22°C 21.6°C / 23.8°C
  1 BF
  59%
 • Χαλκίδα
  Αραιές νεφώσεις
  17°C 15.6°C / 19.0°C
  3 BF
  54%
 • Καβάλα
  Ελαφρές νεφώσεις
  16°C 14.9°C / 16.0°C
  2 BF
  51%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  15°C 13.2°C / 17.1°C
  2 BF
  58%
 • Καστοριά
  Αίθριος καιρός
  12°C 11.8°C / 11.8°C
  2 BF
  58%

Το Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη ανακάλυψε το τρομερό γεγονός

Δημοσιογραφία μαύρη και κίτρινη

 • A-
 • A+

Με τρομερή αποκάλυψη η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας «χτύπησε» ηλεκτρονικά σήμερα με διπλό στόχο τον Γ. Κατρούγκαλο και κυρίως τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

Το Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη ανακάλυψε το τρομερό γεγονός ότι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ο Νίκος Παρασκευόπουλος και η επίκουρη καθηγήτρια του ΑΠΘ Ιφιγένεια Καμτσίδου. Στη συνέχεια αναφέρεται στην τοποθέτηση της έγκριτης ακαδημαϊκού επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για να... σπείρει τις κατευθυνόμενες αμφιβολίες για το αν πράγματι αυτή είναι μια αξιοκρατική τοποθέτηση.

Πληροφορούμε λοιπόν τον κομιστή βιντεοταινιών αποκτηθέντων παρανόμως και με παράνομο περιεχόμενο ότι είναι εξαιρετική η επιλογή της κ. Καμτσίδου που με το ήθος και την ακαδημαϊκή της επάρκεια θα αναλάβει αυτή τη θέση. Άραγε ο κ. Θέμος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ποιοι στελέχωναν πριν τον ίδιο οργανισμό, πώς είχαν επιλεγεί και με ποιες διαδικασίες και ποια επάρκεια; Μπα! Το θέμα είναι να λασπώσουμε όπου και όπως μπορούμε!

Ενδεικτικά παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό της Ι. Καμτζίδου που περιέχει και τις προηγούμενες θέσεις που κατείχε για όποιο ενδιαφέρεται για την ουσία. 

Ιφιγένεια Καμτζίδου: πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα του κλάδου Δημοσίου Δικαίου με ειδικότερη κατεύθυνση « Γενική θεωρία του Δικαίου » του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου ParisX-Nanterre και έχει αναγορευτεί διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου (Πανεπιστήμιο ParisX- Nanterre). Είναι αν. καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και δικηγόρος, ενώ έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Μονπελιέ (Γαλλία) και της Μεσίνα (Ιταλία).

Διδάσκει Συνταγματικό Δίκαιο, Συνταγματικές Ελευθερίες, Συγκριτικό Συνταγματικό Δίκαιο, Πολιτειολογία και Δίκαιο, Φύλο, Ισότητα σε προπτυχιακό επίπεδο και Συνταγματικό Δίκαιο σε μεταπτυχιακό επίπεδο.Τα έτη 2012 και 2013 ήταν μέλος της Επιτροπής των Εισαγωγικών Εξετάσεων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, ενώ από το 2013 είναι Αξιολογήτρια των ερευνητικών προτάσεων του Ιταλικού Υπουργείου Παιδείας, Πανεπιστημίου και Έρευνας (Ministero dell’Istruzione dell’Università e della Ricerca-MIUR), με ανάθεση της αξιολόγησης της ερευνητικής πρότασης με θέμα IslamicConstitutionalism (αρ. πρωτ. 2012FEHTTC/2012).

Μέλος της Νομικής Επιτροπής του Α.Π.Θ. από το 2003 μέχρι σήμερα. Μέλος της επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την αναθεώρηση του Συντάγματος του 1975/86/01 (2006 – 2008). Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Γ.Γραμματείας Ισότητας για το σχέδιο νόμου για την ουσιαστική ισότητα των φύλων (Αύγουστος 2010- Σεπτ. 2011). Μέλος της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. από το ακ. έτος 2013/14

Επιστημονική υπεύθυνη (2008-09) του ερευνητικού προγράμματος με θέμα «Μεταμορφώσεις της ιδιότητας του πολίτη στο εθνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ. Μέλος της επιστημονικής επιτροπής του νομικού περιοδικού «ΑΡΜΕΝΌΠΟΥΛΟΣ» από το 2004 μέχρι το 2010 και της επιστημονικής επιτροπής του περιοδικού ΔιΜΜΕ (Δίκαιο Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) από την ίδρυσή του (2004) μέχρι σήμερα.

Συμμετέχει σε επιστημονικούς φορείς όπως είναι ο Όμιλος «Αριστόβουλος Μάνεσης», του οποίου υπήρξε Γραμματέας, και η Ένωση Ελλήνων Συνταγματολόγων.

Έχει συγγράψει μονογραφίες που επικεντρώνονται σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών και προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων, καθώς και μελέτες που κινούνται στους παραπάνω τομείς.

Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
Ειδήσεις στο... ράφι
Πώς κατασκευάζεται μια «είδηση» και αποκτάει το επιθυμητό «πολιτικό πρόσημο», ώστε ο νέος νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών να φταίει για τη ληστεία και το θάνατο του θύματος στην Ύδρα. Όπως ο παλιός...
Ειδήσεις στο... ράφι
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
Σεμνά και μεσαιωνικά!
Δόξα στην ελληνική δημοσιογραφία της Ευρώπης και του Διαφωτισμού, που δεν διστάζει να προκρίνει τις πιο σκοτεινές απόψεις για την ποινική δικαιοσύνη, να τρομάξει την κοινή γνώμη και να κατακρίνει κάθε τι...
Σεμνά και μεσαιωνικά!
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
Η αναπαραγωγή της αθλιότητας
Με στόχο τη σπίλωση του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Ν.Δ. διοχέτευσαν σκόπιμα τις ψευδείς αναφορές για τον Μ. Καλογήρου, πριν και μετά τη δημοσίευσή τους από τους Financial Times ● Τι...
Η αναπαραγωγή της αθλιότητας
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
Ενημέρωση ομίλου Μαρινάκη... τώρα και στα αγγλικά!
Όλα αυτά δεν ταιριάζουν όμως στην εικόνα που τόσο φιλότιμα ζωγραφίζουν ο όμιλος Μαρινάκη και η Ν.Δ. προκειμένου να αντιπαραθέσουν στην διαχρονική ρεμούλα, διαφθορά, διαπλοκή και σπατάλη δημοσίου χρήματος την...
Ενημέρωση ομίλου Μαρινάκη... τώρα και στα αγγλικά!
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
«Νoor 1», λαθραία, Κορυδαλλός, Πρώτο Θέμα και... στη μέση Ν.Δ.
Μπλέκεται όλο και περισσότερο η Ν.Δ. με τις ενδοεπιχειρηματικές κόντρες, τον αγώνα δρόμου για την κατοχή των ΜΜΕ και τα ευφάνταστα ρεπορτάζ που υποβοηθούν αυτή την ευγενή άμιλλα. Σύρεται το κόμμα του Κυριάκου...
«Νoor 1», λαθραία, Κορυδαλλός, Πρώτο Θέμα και... στη μέση Ν.Δ.

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας