Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Σύγχρονο σχέδιο θωράκισης της χώρας παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Αλλάζει σελίδα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας. Το νέο μοντέλο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών θα ενοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η επιλογή του προσώπου που θα προΐσταται θα χρειάζεται την επικύρωση από τη διάσκεψη των προέδρων των κομμάτων στη Βουλή. Επιτροπή υπό τον διεθνούς κύρους καθηγητή Γ. Γκ. Γκόλνταμερ θα διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι. Τα μοντέλα διαχείρισης στο εξωτερικό.

► Κοίτα ποιος μιλάει! Βασίλης Οικονόμου κατά «Εφ.Συν.»

Δεν είχε να πει κάτι ουσιαστικό απέναντι στο αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και απάντησε με συκοφαντικά σχόλια εις βάρος της εφημερίδας μας. Εμείς τον προκαλούμε να αποδείξει ό,τι είπε . Ειδάλλως, είναι ένας κοινός συκοφάντης.

► Μάτι: Οργανώνονται οι πολίτες αναζητώντας την ελπίδα

Οι πυροπαθείς συγκροτούν επιτροπές και ανοιχτές γενικές συνελεύσεις. Τι λένε για την επόμενη μέρα. Τι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό.

► Ελλάδα- Ρωσία: Αναμένοντας την κατάλληλη απάντηση

Eντονη αντίδραση της Μόσχας σε δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας που την εμπλέκει σε προετοιμασίες επεισοδίων στη ΔΕΘ. Σήμερα αναμένεται η απάντηση της Αθήνας.

► Τουρκία: Από το κακό στο χειρότερο

«Βουλιάζει» η τουρκική οικονομία, μετά το νέο διπλωματικό ναυάγιο στην Ουάσινγκτον. Κι άλλο ιστορικό χαμηλό για τη λίρα, καθώς θεωρείται βέβαιη η επιβολή νέων, σκληρότερων κυρώσεων από τις ΗΠΑ.

► Αλλαγές στα πρόστιμα για τους εργοδότες σχετικά με την αδήλωτη εργασία

Μέχρι και κατά 71,5% μπορεί να μειωθεί το πρόστιμο εάν ο εργοδότης καταβάλει αναδρομικά εισφορές τριών μηνών και προσλάβει τον εργαζόμενο με τουλάχιστον 12μηνη σύμβαση πλήρους εργασίας. Διπλασιάζονται οι ποινές σε περίπτωση υποτροπής.

► Μουσείο Ολοκαυτώματος

Αν και, βάσει προϋπολογισμού, τη χρηματοδότηση για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη θα μοιράζονταν το γερμανικό κράτος και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (10 εκατ. ευρώ έκαστο), θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ παραπάνω, τα οποία θα καλύψει το ελληνικό Δημόσιο!

► Πέταξαν στον ουρανό

Ελληνικό δίδυμο στην κορυφή του ευρωπαϊκού επί κοντώ. Το χρυσό στην Κατερίνα Στεφανίδη και το ασημένιο στη Νικόλ Κυριακοπούλου.

► 4-0 τη Λουκέρνη

Με το δεξί ο Ολυμπιακός στο Europa League. 

 

ΑΡΧΕΙΟ
Αντιπαραθέσεις ενός αιώνα (1920 – 2019)
Πρόσφατα, ο Βενιζέλος δήλωσε ότι «δεν έπρεπε να φύγει κανείς από το ΠΑΣΟΚ την παραμονή της μεγάλης μάχης του Ιανουαρίου 2015», φωτογραφίζοντας τον...
Αντιπαραθέσεις ενός αιώνα (1920 – 2019)