Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

► 8σέλιδο ένθετο: Καριέρα και εργασία

Τρέχουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 8.166 μόνιμες θέσεις σε δήμους / Κοινωφελής εργασία 7.180 ανέργων σε 34 δήμους / Επιχορήγηση για πρόσληψη 15.000 ανέργων έως 29 ετών .

► Φιλοπολεμικό παραλήρημα Ερντογάν

Με βολές κατά πάντων ο Τούρκος πρόεδρος καλεί τον τουρκικό λαό να είναι έτοιμος ακόμη και για... επιστράτευση ώς το καλοκαίρι, προσπαθώντας να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο τον έχουν οδηγήσει οι τυχοδιωκτικές επιλογές του στη Συρία, αλλά και στο εσωτερικό της Τουρκίας.

► Novartis: Ο «πληροφοριοδότης Β» και τρεις περίεργοι θάνατοι

Νέα στοιχεία που ζητούν απαντήσεις δείχνουν πως η υπόθεση έχει πολύ βάθος και απαιτείται συστηματική διερεύνηση.

► Δολοφονική επίθεση στη «Φαβέλα»

Πέντε τραυματίες άφησε πίσω του το ναζιστικό τάγμα εφόδου στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο του Κερατσινίου. Χτύπησαν τη δικηγόρο της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και προκάλεσαν εγκαύματα στο πρόσωπο άλλου ατόμου με πυρσό. Τον Αύγουστο ο ίδιος χώρος είχε δεχθεί πάλι επίθεση.

► ΕΔΕ: Το συνδικάτο πολιτεύεται

Η πολιτικοποίηση ή ακόμη και η κομματικοποίηση ακουμπάει και τον ευαίσθητο χώρο του συνδικαλισμού των δικαστικών λειτουργών. Ομαδοποιήσεις, κρίσεις και υποδείξεις .

► Ο Γιάννης Τσιρώνης απαντά για τα αδέσποτα

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μιλάει στην «Εφ.Συν.» για την τροπολογία για τα αδέσποτα ζώα και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

► Κλειστοί ξανά οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ν/σ που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Για «ένα μετέωρο βήμα εκπαιδευτικής πολιτικής» κάνει λόγο σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, τα κόμματα και τους γονείς ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών

► Και με καράβι από νησί σε νησί

Από τον Μάιο συνδέονται ακτοπλοϊκά τα νησιά του Ιονίου. Πρώτη φορά θα μπορούν να μετακινηθούν από Κέρκυρα σε Παξούς, Λευκάδα (Βασιλική), Ιθάκη (Πισαετός), Κεφαλονιά (Σάμη) και Ζάκυνθο, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν μέσω... στεριάς.

► Εργαστήριο ΑΠΘ: έξωση με αγωγές και καταγγελίες

Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου στεγάζεται το υπερ­σύγχρονο εργαστήριο και τι απαντά ο υπεύθυνος καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης. «Πόλεμος» των δύο πλευρών στα αστικά και ποινικά δικαστήρια

► Ενα ρολό χαρτί έβαλε... φωτιά στην ήρεμη Τούμπα

Δεν άρχισε ποτέ ο αγώνας στην Τούμπα. Τραυματίας ο Οσκαρ Γκαρθία. Με βαριά ποινή απειλείται ο ΠΑΟΚ.

[ad-slot]