Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

► Επικίνδυνα νταηλίκια στο Αιγαίο

Πώς και γιατί εμβολίστηκε το ελληνικό πλοίο από το τουρκικό στα Ιμια. Τι συζήτησαν Τσίπρας και Γιλντιρίμ. Γιατί βρίσκεται σε δεινή θέση η τουρκική κυβέρνηση και ποια η αντίδραση των ΗΠΑ. Τι συμβαίνει στο μέτωπο της Συρίας και γιατί ο Ερντογάν στρέφει την επιθετικότητά του σε Αιγαίο και Κύπρο.

► Novartis: νέα στοιχεία στην εισαγγελική έρευνα

Συμπίπτουν οι ισχυρισμοί των μαρτύρων με υπουργικές αποφάσεις και χρηματικές καταβολές σε πολιτικά πρόσωπα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Κ. Φρουζής παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων όπου κατέθεσε τετρασέλιδο υπόμνημα.

► «Μασάζ» Τσακαλώτου σε επενδυτές εν όψει εξόδου από τα μνημόνια

Σε Παρίσι, Λονδίνο ο υπουργός Οικονομικών προκειμένου να τους πείσει να αυξήσουν τις τοποθετήσεις τους στα ελληνικά ομόλογα στις επόμενες δύο εξόδους της χώρας στις αγορές. Αγώνας δρόμου για τον «κουμπαρά ασφαλείας» ο οποίος έχει 4,9 δισ. ευρώ και πρέπει να φτάσει τα 19 δισ.

► Υπερψηφίζουν για να φανεί η «σκευωρία»

Με κεντρικό σύνθημα «όλα στο φως» αντεπιτίθεται η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση Novartis, επιμένει ωστόσο ότι το πραγματικό σκάνδαλο είναι η «ωμότατη κυβερνητική παρέμβαση» στη Δικαιοσύνη και προαναγγέλλει την υπερψήφιση της προανακριτικής επιτροπής, προβάλλοντας ως αιτιολογία ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

► Εγινε παρεξήγηση... και εξήγηση δόθηκε

Διευκρινίσεις από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε από μια μεμονωμένη φράση του στο δημοτικό συμβούλιο για το όνομα του αεροδρομίου «Μακεδονία».

► 401 ΓΣΝΑ: παρανομία με... εντολή ανωτέρου

Σαφέστατη παραβίαση του νόμου περί ΜΕΘ αλλά και του Στρατιωτικού Κανονισμού έγινε στη μονάδα του 401 ΓΣΝΑ, σε βάρος της υγείας ενός ασθενή, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.».

► Και εγένετο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μαζί με το νέο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα και ρυθμίσεις για τις μετεγγραφές, την αξιολόγηση των μαθητών, την υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων 4-5 ετών κ.ά.

► Αξιοπρέπεια για τους πρόσφυγες, πλούτος για την ελληνική κοινωνία

Με 30 οικογένειες προσφύγων από τη Θήβα και τη Λιβαδειά θα ξεκινήσει πιλοτικά από τον Μάρτιο το πρόγραμμα ένταξης του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής. Εντός της εβδομάδας εκδίδεται εγκύκλιος για την παροχή ΑΜΚΑ και ΑΦΜ σε κατόχους και αιτούντες άσυλο.

► MEGA: Η οθόνη σκοτεινιάζει...

Ούτε χτες εμφανίστηκε άνθρωπος της Τηλέτυπος στο ΕΣΡ κι ενώ η προθεσμία για τα κανάλια που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό εκπνέει στο τέλος Φεβρουαρίου. Η επόμενη -και τελευταία- συνάντηση ορίστηκε για τις 5 Μαρτίου.

► «Το συλλαλητήριο είναι παράσταση που μπορεί να σπάσει ταμεία»

Στο έργο του Σάκη Σερέφα «Εξω χιονίζει», με θέμα τη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, νέα παιδιά που ονειρεύτηκαν να ζήσουν, βρέθηκαν στο μέτωπο της Μακεδονίας αντιμέτωπα με την πείνα, την ελονοσία, την παράνοια, τη φρίκη.

► SPD: Το «δαχτυλίδι» ξαναμπήκε στο συρτάρι...

Ύστερα από ένα τετραήμερο έντονων παρασκηνιακών διαβουλεύσεων και οξύτατων δημόσιων αντιπαραθέσεων, το προεδρείο του κόμματος αποφάσισε να αναβάλει την εκλογή νέου προέδρου για το συνέδριο της 22ας Απριλίου.

[ad-slot]