Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

  • A-
  • A+

► Φως στα άδυτα του διαδικτυακού τζόγου

Να ανοίξει τις πόρτες των εταιρειών διαδικτυακού τζόγου στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς θέλει η κυβέρνηση. Το υπουργείο Οικονομικών θα φέρει νομοσχέδιο για την αδειοδότησή τους, καθώς δεν υπόκεινται σε έλεγχο και δηλώνουν όσα έσοδα επιθυμούν.

► Ο τελευταίος προϋπολογισμός των μνημονίων

Υπερψηφίστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο προϋπολογισμός του 2018. «Ναι» και από την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Για τον τελευταίο μνημονιακό προϋπολογισμό έκανε λόγο ο πρωθυπουργός.

► Μέχρι τέλος Ιουνίου οι μειωμένοι συντελεστές σε 5 νησιά

Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως και Λέρος θα έχουν μειωμένο ΦΠΑ για έξι μήνες. Στα υπόλοιπα 27 νησιά καταργούνται οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές και στους κατοίκους θα δοθεί, ως αντιστάθμισμα, έκτακτο οικονομικό βοήθημα.

► «Καπνός» οι επικουρικές 16.500 συνταξιούχων

Στους δρόμους την Πέμπτη οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ. Η τράπεζα διέκοψε τη χρηματοδότηση στο επικουρικό ταμείο. Τι λέει η διοίκησή της για την απόφαση.

► Αθώοι οι φοιτητές για τις κινητοποιήσεις το 2011

Με την πανηγυρική αθώωση των δώδεκα φοιτητών που κατηγορούνταν -αφού τους είχαν υποδείξει οι καθηγητές ως πρωταίτιους της... «ομηρίας» τους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το 2011- έληξε μια δικαστική περιπέτεια έξι ετών.

► Δεν αποκλείει πόλεμο με την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για τρεις εναλλακτικές που υπάρχουν για την επίλυση του θέματος με ορισμένα νησιά του Αιγαίου, είτε μέσω της διπλωματίας είτε μέσω της Χάγης είτε με στρατιωτική επέμβαση

► Τραμπ, όπως Ρίγκαν!

Μετά από αντεγκλήσεις, ανταρσίες και παζάρια στους κόλπους των Ρεπουμπλικανών, ο Τραμπ πανηγυρίζει την πολυσυζητημένη φορολογική μεταρρύθμιση υπέρ των πλουσιότερων Αμερικανών, την ώρα που κορυφώνονται οι αντιδράσεις για το νέο «στρατηγικό δόγμα» των ΗΠΑ.

► «Θελήσαμε να μιλήσουμε για την υπεραξία των σχέσεων κι όχι της οικονομίας»

Oι Σπ. Παπαδόπουλος και Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστούν στην πρώτη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού «Τζαμάικα» και μιλούν για τη συνεργασία τους, τον κόσμο των αντρών αλλά και για το δικό τους «νησί», όπου νιώθουν ωραία και ασφαλείς.

[ad-slot]